LUS och bubbel …

Jag älskar LUS (lunch utan slut) och idag bjöd mina fina väninnor Theresa, Annika och Eva mig på en nästan 5 timmars sådan då jag fyllde 50 för inte så länge sedan.

En massa bubbel och några mumsiga rätter att dela på. Kan det liksom bli bättre samtidigt som vi skrattade åt vissa åkommor som hör åldern till, minnen från resor och framtidsplaner då 2 av dessa kvinnor har som plan att lämna Borås för att flytta till Kärradal och Falkenberg. Älskar att lyssna på framtidsplaner och den glädje som man känner inför något nytt i livet.

Vill också göra något nytt men vet inte var jag skulle vilja bo. Kommer alltid att få leva med att min dröm om en ranch i Montana eller Colorado inte blev av … Ja, ja, vad är en bal på slottet? :)

Vi var på mysiga restaurang Vinci och det var verkligen fullt vilket är en gott indikation över att förhoppningsvis blir livet nästan som vanligt igen för de flesta inom dessa branscher som har levt med restriktioner i olika omgångar i närmare 2 år.

När Theresa skulle ta kort på mig gick en av Borås profiler, Pär, bakom mig och när han fick syn på mig visste jag vad han skulle säga då han missar inte att påminna mig varje gång jag träffar på honom att ”Du är den vackraste kvinnan i Borås och du är inte bara vacker, du är den trevligaste och du lyssnar” och så höll han på då vi hade följe i ca 100 meter :)

Han ska kanske (mycket kanske i det) flytta till Jönköping berättade han och då är vi 4 kvinnor inbjudna på inflyttningsfest sa han. Mest är jag bekymrad över vem som ska ge mig alla de fina komplimanger jag får av honom varje gång vi ses om han flyttar? Den blir svårlöst :)

En liten kvällsboost är aldrig fel att få höra :)

TACK till mina fina väninnor för en underbar LUS <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *