Vit vecka?

Den här veckan jobbar vi på distans då många av oss lärare har symptom och därför enklare för alla när undervisningen bedrivs helt på distans istället för att vissa lektioner är det och andra inte.

Skulle förresten ha tagit mitt tredje vaccin imorgon men då jag är lite snuvig avbokade jag det.

Lite sol idag! Äntligen! Har bokat fönsterputs vilket behövs och nu har jag även inglasat balkong så ännu mer glas :)

Om ett par veckor är det februari lovet och en liten rolig kuriosa är att den kallas ”settimana bianca” i Italien vilket översätt blir ”vit vecka”, ett uttryck som dock här i Sverige förknippas inte med snö och skidåkning men med att man ska avstå från vissa dryck fick lära mig :)

Som det ser ut just nu verkar det bli en vecka (lördag-lördag) i Thailand. Reglerna där är rätt så hårda med PCR test på vissa utvalda hotel i Bangkok dag 1 och dag 5 men vi tänkte åka till Hua Hin 3 dagar där emellan. Känns som en evighet sedan jag var i Bangkok. Det enda tråkiga är att min väninna Mikaela är där v. 8 och inte v. 7 då hennes tjejer har sportlov först då. Vi kom på detta idag så riktigt ledsamt att vi inte kan träffas där som vi tidigare har gjort och hade tänkt göra även denna gång <3

Nicole och jag har lagt ut några plagg på Instagram som vi säljer och underbart när kläder som knappast är använda eller är nya kan få nya ägare. Nicole gick och köpte sig direkt en ny klänning med de pengar hon fick in idag :) Det kliade nog i hennes fingrar …

Den här skinnjackan, helt ny, storlek 40 säljer jag t.ex. för enbart 600:- !!!

Den här underbara sköna och glammiga/guldiga långklänning från Valerie, storlek 38, använd 3 ggr, säljer jag för enbart 700:- (nypris ca 3000:-)

Skicka DM på Instagram vid intresse eller maila mig på michelacastellari71@gmail.com

Imorgon börjar min första lektion 8.30 och rätt så skönt att slippa resandet i ett par dagar får jag väl erkänna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *