Ken & Barbie …

I fredags mot slutet av mina lektioner började få ont i halsen och frysa så åkte hem direkt, gjorde en snabbtest som var negativ och resten av kvällen tillbringades i sängen.

Igår gjorde jag ytterligare en test till (efter 24 h) som också blev negativ men har tillbringat dagen i sängen, sovit och tittat på tv. Fortfarande så otroligt många som blir sjuka av denna nya variant så trodde att testet skulle vara positiv men så har några påpekat att man ska testa sig efter 3-4 dagar från uppvisat symptom.

Det blir många dokumentärer helt enkelt den här helgen och en true crime som jag rekommenderar er att titta på om ni gillar den genre finns att de på Discoveryplus.

En helt otrolig sjuk och chockerande historia om dessa två människor som blev kallade Ken och Barbie av median. Vill inte berätta om vad de gjorde då sanningen kommer fram i etapper i dokumentären …

Igår kväll satt Nicole med sin kompis Matilda och gjorde var sin foto album från 2021. De har framkallat kort för att göra ett klassiskt album då de har insett hur ocharmiga korten i mobilen blir i längden. Att kunna ta fram en riktig foto album att bläddra i är något speciellt så tittade lite i min dotters idag när hon åkte till jobbet …

Att göra ett album för 2021 påminner också om allt kul hon har gjort under året som varit så bra även hur en psykologisk synvinkel då det är så lätt att fokusera annars på allt man inte har kunnat göra …

Nu ska jag titta på ”Chasing Chislaine” också på Discovery …

Önskar dig en trevlig söndag kväll <3

6 thoughts on “Ken & Barbie …

  1. Visar snabbtesten negativt så kan det ju ändå vara positivt. Det är bara om det visar positivt som man kan vara säker. Blir några dagar med Netflix för dig verkar det som. Är inne på min fjärde dag med covid och orkar äntligen sitta upp i soffan. Man får vara glad för det lilla😁

    1. Har man symptom som i mitt fall så ska man hålla sig hemma så det blir en lugn start på veckan med jobb på distans.
      Skönt att du mår bättre nu och att titta på Netflix får tiden att gå :)
      Krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *