Mamma Mia The Party …

Att ge bort en upplevelse i födelsedagspresent innebär att man själv får ta del av den vilket inte är fel speciellt en grå och regnig onsdag kväll efter att ha jobbat.

Igår var det nämligen min tur att gå på ”Mamma Mia the Party” som spelas på Rondo i Göteborg. Såg att de har förlängt showen fram till slutet på maj så vill du ha en feel good kväll med Abba musik så kan du boka din kväll HÄR.

Först började vi med ett glas bubbel på Heaven 23 för att sedan komma till Rondo. Blåsigt, regnigt och kallt på vägen men det gick väldigt fort i kön vilket vi nog alla var tacksamma för :) Smidigt och välplanerat allt från att visa sitt Covid-pass med leg till att hänga ytterkläderna.

Trevlig personal som visade oss till vårt bord på balkongen och väldigt trevligt ordnat med lite oliver, tzatziki, hummus som väntade redan på bordet.

Så fascinerad och imponerad av de som bygger upp och planerar scener. Det kändes verkligen inte som att vi befann oss i kalla Sverige i slutet på januari :)

Mitt hår är ett bevis på hur det blåste på vägen dit :)

Kom dit hungrig för i biljettpriset ingår mycket mat. Den föll kanske inte mig riktigt i smaken men jag blev mätt på bröd, hummus och tzatziki :) Maten är trots allt inte det som är den primära anledningen till att åtminstone vi ville se showen :)

Showen pågick i hela 3, 5 h och den är fantastisk bra ordnad så att vi som gäster inte upplevde några tråkiga stunder mellan danserna och sångerna. Kände hur axlarna ville röra sig i takt till musiken :) Det går liksom inte att låta bli att röra sig lite i smyg om man nu inte vågar lite mer :)

Alla i ensemblen var så duktiga och jag undrar varför jag föddes utan någon sångröst … :) Så avis på alla de som kan sjunga. Minns dock när jag i skolan i Italien lärde mig att spela flöjt. Mina föräldrars miner jag jag övade hemma var en indikation på att jag åtminstone inte skulle bli lärare i musik :)

En trevlig onsdag kväll i gott sällskap och något jag verkligen rekommenderar att se. Lite vardagslyx såhär på vintern är inte helt fel <3

Tror att jag ska titta på filmen igen för kan det liksom bli mer feel good än så?

Som lärare tillhör DENNA låt en favorit men från filmen är DENNA den som fick mig att gråta varje gång jag lyssnade på den. Gissar att man som mamma känner så igen sig i orden <3

Nu väntar en sista lektion för dagen …

2 thoughts on “Mamma Mia The Party …

  1. Åh vad härligt det ser ut! :)
    Vilken typ av biljett hade ni? Blev så sugen på att boka i present och hade då också velat sitta på balkong 🤗

    1. Tror att man kan bara köpa vanlig biljett eller med efterfest (Nikos party eller vad det kallas) så hade ingen aning var vi skulle sitta vid bokningen. Tror dock att det finns en ruta där du kan skriva önskemål när du just bokar … Alla platser är nog bra då showen rör sig över hela rummet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *