Våra ofarliga beroenden …

En fördel med att bo där jag bor är närheten till restaurangen La Copita så igår blev det en liten spontan tidig middag där före film på tv. Calamaris är en återkommande favorit bland tapas rätterna samtidigt som jag saknar de baconlindade dadlarna som jag annars alltid valde.

Nicole slutade kl. 17 idag så hon hämtade mig direkt efter jobbet för att gå och handla. Hon har nämligen utvecklat en litet beroende för apelsiner och jag för clementiner så vi tar med oss våra frukter till våra rum på kvällen och där ligger vi och äter frukt och tittar på serier innan vi somnar :)

Idag var det även sista dagen för att anmäla sig till Högskoleprovet och då hon har aldrig gjort det tidigare så kände jag att det är dags för att göra det då det sägs att man skriver bättre efter ett par ggr. Nu har hon åtminstone anmält sig <3

Har själv aldrig skrivit Högskoleprovet men har vid olika tillfällen testat ordkunskapen på den svenska delen och får alltid 16-17 rätt av 20 vilket jag får ändå tycka är ok för någon som flyttade till Sverige som 20åring och som inte har svenska som modersmål. Hade dock helst haft alla rätt :)

Nu blir det serien ”En brittisk skandal” som finns på SVTplay …

One thought on “Våra ofarliga beroenden …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *