Tulpaner, glas och cashmere …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera

Min lördag började med pedicure, något jag gör 1 gång i månad (även nu på vintern) då jag är extra känslig för ovårdade fötter.

Idag är det tulpanens dag så självklart stannade jag på Buketten på vägen hem för att köpa mig en bukett vita sådana att ha på köksbordet. I butiken berättade de att just tulpaner är den blomma som vi människor även köper till oss själv till skillnad från övriga som oftast är ett inköp/ present till någon annan.

Tulpaner ska snittas rakt och ha mycket och lite kallare vatten.

Tänk att få en bukett med blommor varje vecka, vilken fantastisk present det hade varit <3

När jag kom hem åkte Nicole till Göteborg med sin kompis Matilda då hon är ledig den här helgen.

En av de fina julklappar jag fick av just Nicole är dessa vackra vinglas från Sommelier Chef för nya glas var verkligen något jag behövde. Du finner dessa och övriga glasen på Cervera HÄR. Såg även att de har REA på flertal artiklar, något som alltid är välkommet.

Beställde hem även champagne glasen från samma märke förra veckan och de ser ut så här.

Klassiska men med former (båda glasen) som tilltalar mig <3

Såg förresten även dessa färgglada från Pols Potten och tänk att ha det i sommarhuset (om man har ett :) Kolla även på deras guldiga ljusstakar HÄR. De hade jag själv inte tackat nej till och ska nog köpa de till mitt sovrum framöver.

Här kommer förresten även bild på min nya klänning i cashmere från Lisa Yang. Klänningen ska med fördel bullas upp lite till skärp och den är verkligen så otroligt mjuk och skön som man förväntar sig att cashmere är.

Önskar dig en underbar lördag kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *