Min helg …

Imorgon är det dags att börja jobba igen efter ett underbart skönt Jullov som har gått i avkopplingens tecken. Med den otroliga smittspridningen (känner flera som har Covid nu) som är i dagsläge så är det nog bara en tidsfråga innan jag själv får Corona då jag undervisar klasser med ca 30 elever i varje men förhoppningsvis blir det en influensa och inget mer. Nästan lite avis på de som har nyligen fått det …

Nåväl, är precis hemkommen från en helg i Varberg där vi har lämnat huset för att enbart åka in till stan för att gå in i butiken Wonder som har REA och för att ta en fika.

En långklänning i kashmere från Lisa Yang fanns kvar och väntade på just mig <3

Trots alla reor som är just nu så har jag faktiskt förutom klänningen igår köpt mig enbart dessa ursnygga stövletter från Michael Kors. Lagom hög klack för att kunna användas och ursnygga till denim <3

Nu är klockan snart 14, Nicole börjar jobba vid 15 och det är dags för min del att öppna upp mina jobb mail och förbereda lite morgondagens lektioner …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *