En bubblig onsdag …

Jag tror att jag knappast kan med ord beskriva hur skönt detta Jullov är då jag har verkligen njutit tillfullo av att bara vila och ha det så otroligt lugnt. Har nog sällan (eller aldrig) förstått mig på de människor som blir snabbt rastlösa, ingen igenkänning där kan jag lova :)

Dock är det väldigt mysigt när ”att göra inget” avbryts med som igår sova över i Göteborg då jag skulle på ett läkar återbesök idag och vid lunch messade Ann-louise för att fråga om jag ville ansluta mig för ett glas (eller två-tre) bubbel på Townhouse vilket jag självklart tackade ja till.

Så otroligt mysigt att sitta där i närmare 5 h med henne och Kith och prata om allt och inget. Kloka och underbara kvinnor <3

Även fantastiske Jimmy som var där anslöt sig en liten stund innan han skulle vidare på festligheter.

En enkel onsdag förvandlades till en bubblig och mycket trevlig sådan <3

Nicole är i Göteborg sedan lunchtid med sin kompis Tindra, Molly ligger på mina ben och vi ska nog inleda kvällen med en serie som Kith rekommenderade.

Önskar dig en trevlig onsdag kväll <3

4 thoughts on “En bubblig onsdag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *