Han har flyttat !!!

Min dag startade med kaffe på Orion med Tania och Babis. Fram tills jag stängde butiken satt vi alltid här på morgonen en stund och filosoferade över livet medan idag tillåter inte nuvarande jobb den starten längre.

Som ni vet så har Babis haft Corona, han har gått ner över 30 kg då han låg på IVA i 2-3 månader men så har även något väldigt positivt hänt som gör att han numera strålar över att ha nu fått en helt egen lägenhet som han är så stolt över. Det lugnet och glädjen han känner över detta gör att man kan inte annat än att glädja sig med honom. Så värd detta han är!

Vi frågade om det blir en inflyttningsfest men där var han tydlig, inga gäster i hans lägenhet men självklart ska han få en inflyttningspresent <3

Går du till Kafé Orion på morgonen så sitter han alltid där. Gratulera honom för sitt nya boende, han lär bli lite blygsam glad över uppmärksamhet …

Fröken Gucci <3

Så lätt att glömma bort att det där med eget boende är inte alltid en självklarhet för alla och jag som är en riktig hemma njutare sätter verkligen ett så stort värde på att ha min egna lilla borg (förvisso äger banken den största delen av den :) där jag verkligen älskar att vara.

Imorgon är det nyårsafton och jag ska på nyårsmiddag hos min väninna Ann-Louise. Ska bli riktigt trevligt att fira in det nya året i trevligt sällskap <3

2 thoughts on “Han har flyttat !!!

  1. Va härligt å se han mår bättre , å tur ni kan ses på cafet❤️ Kram å god fortsättning ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *