Flanell, mobiltelefon och ”Nord och Syd” …

Sedan en vecka tillbaka har jag mer eller mindre hållit mig inomhus, strosat runt i flanellpyjamas och tittat på en mängd olika serier. Finns det någon skönare material än flanell på höst/vinter? När jag var barn frågade jag tom. min mor om man kunde gifta sig i flanellklänning men gissar att den varianten av bröllopsklänning finns ej och därför avstår jag från bröllop :)

Jag klagar inte då det är rätt så skönt att bara vara hemma nu när jag är ledig men idag tog jag mig ut för andra gången då jag skulle på återbesök hos bästa Klinik 34 i Göteborg.

Tillbaka till Borås passerade jag genom vår lilla centrum och gick in till min gamla butik där idag Phone Repairs ligger. Har du en mobil som är trasig? Gå dit, du kommer att få bästa service. Han har fixat Nicole gamla mobil vid ett par tillfällen och idag gick jag in för att köpa glasskydd till min alldeles nya Iphone13 PRO Max.

Nu är glasskyddet på och som sagt, vänd dig hit (hemsida HÄR) för att få all hjälp du behöver med din mobil, dator, Ipad.

Köpte med mig en poké bowl till lunch och nu väntar jag ivrigt på att min gamla favoritserie ”Nord och Syd” ska sändas på tv 8 (det är de sista avsnitten som ska visas nu).

Min eftermiddag kan liksom inte bli så mycket bättre :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *