Julafton 2021 …

Julafton och gissar att majoriteten sitter och äter julmat, har tittat på Kalle Anka och kanske redan har öppnat sina julklappar?

Igår spelade vi, som nästan ”alla andra” Bingolotto och den enda som vann något (en ny Bingolotto :) var mor. Inte direkt som de 2 miljoner någon lycklig vann igår men kanske att hennes nya lotto innehåller en oväntad vinst? Här är hon full koncentrerad iaf och även om programmet är trevligt innehåller den alldeles för mycket reklam så att vi slutade titta efter rad 4. Då började jag nämligen gäspa …

Vi åt fläskfilé och hasselbackspotatis och mormor hade gjort en julig dessert till efterrätt …

Sedan många år tillbaka har vi haft som ”tradition” att Nicole vaknar hos mig för frukost med mig och mormor och efter det blir hon hämtad av sin pappa med familj för att fira Julen hos både farmor och sin extra mormor och mormor där barn och en massa andra släktingar finns <3

Ingen Jul utan pandoro till frukost a casa Castellari :) Har känt mig dessvärre lite illamående de senaste dagarna så tyvärr smakade jag bara lite av den. Ett bevis på att jag helt enkelt inte är 100 för annars älskar jag att doppa den i min cappuccino.

Nicole fick uppdraget att dela ut julklapparna och det är första julen som hon köper presenter till mig med sin egen lön. Som förälder vill jag verkligen inte att hon ska slösa pengar på mig men hon hade verkligen köpt väldigt bra presenter: vinglas, en gosig morgonrock och en ursnygg ring.

Det är trots allt så att det är extra roligt att få något man inte behöver så hon löste det hela genom att inte kompromissa :) Brava Nicole <3

Själv ligger jag i sängen och även om jag inte är sjuk är jag yr och lite illamående så njuter av lugnet denna Julafton och önskar er en underbar Jul oavsett om ni firar den i sällskap eller själva <3

2 thoughts on “Julafton 2021 …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *