J u l l o v …

I måndags fick vi som jobbar på ekonomiprogrammet njuta av en trevlig konferens HÄR. Börjar uppskatta dessa konferenser som har tagit oss förra gången på Nääs fabriker och i måndags i Öijared :) Att få uppleva nya ställen är rätt så trevligt och lunchen (som jag dock aldrig fotade) var riktigt god.

Efter lunchen åkte vi tillbaka till skolan, jag hade två muntliga förhör och mellan 16.30-19 var jag en av vakterna på det omprovstillfällen vi erbjuder eleverna en gång i månaden.

Nu är det dock J U L L O V för både oss lärare och elever och hur mycket jag än gillar mitt jobb är jag riktigt glad över dessa 18 dagars ledighet och slippa åka kollektivt nu på ett tag :)

Tror ni att vi får en vit Jul? Det kanske ser så ut åtminstone här i Borås så vi får hålla tummarna för visst vore det härligt om så vore fallet… Nicole jobbar till 21 och sedan ska hon åka och handla inför uppesittarkvällen för det sista hon vill ha är julmat då hon får äta det vid 2 tillfällen på Julafton. Här hos oss har hon bestämt sig för att laga någon god kötträtt mes hasselbackspotatis till. Jag säger inte ifrån då det finns inte mycket jag äter från ett svenskt julbord och några köttbullar och prinskorvar kan man liksom äta när som :)

Sovit dåligt inatt så tror att jag ska ta en liten power nap nu …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *