Min helg …

Har du haft en trevlig helg? Själv startade jag med middag på fredag efter jobbet för att i lördags göra en Profhilo behandling hos Ann-Louise på bästa Klinik Villastan. Behandlingen gjordes på mitt ansikte och hals då min hud behöver fukt, en massa fukt egentligen, något denna behandling ger i och med man sprutar in hyaluronsyra. I takt med att huden förlorar sin naturliga elasticitet så är jag tacksam för denna anti-aging behandling finns …

Titta vad julfint de har det på kliniken <3 Ett presentkort härifrån är en uppskattat present kan jag lova och vi firade lite andra advent med att mumsa i oss var sin lussekatt :)

Igår åkte jag istället till Göteborg för att möta upp min väninna Linda vid 13 tiden och ta en gemensam lunch. Vi är båda klara med inköpen av julklappar så det blev inget spring i butiker, en sysselsättning som kanske många gör nu 2 veckor före Jul men la lite av en halv förmögenhet (överdriver lite) på att köpa små kartonger, fina snören osv.

På bilden nedan var jag genomfrysen kan jag lova, haha! Hjälp vad kallt det är dessa dagar …

Stannade sedan kvar i Göteborg och spenderade söndag kvällen med att kura ihop mig under en varm filt i soffan och titta på en dokumentär/film.

Har dock inte sovit inatt så gäspade i smyg på jobbet och nu när klockan är snart 21 känner jag mig klar för sängen med Molly bredvid mig medan min dotter och kompisen Holly håller på och pratar från soffan i vardagsrummet. Mysigt att lyssna på de lite i smyg :)

4 thoughts on “Min helg …

    1. Vad snäll du är Anna men känner att mina inlägg är allt ifrån inspirerande framförallt nu under jultider :) men har skrivit ett inlägg nu och ska bättra mig <3

    2. Inspirerande julinlägg finns det så det räcker om man vill ha det. Du är inte ensam om att inte älska julen, så skriv om vanliga saker istället😊 Lite ”Michelafunderingar” är aldrig fel😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *