Min årliga uppdatering …

Instagram och övriga sociala medier tipsar oss om alla juliga recept och dekorationer vi kan försöka oss på för att skapa den där magiska julkänslan som hör denna tid till (även om vi är några som inte riktigt får den :)

Det var nog för 10 år sedan som jag såg den här bilden och kände att till skillnad från svårare recept så var detta en enkel söt dessert att överraska min då lilla dotter som annars inte var/är bortskämd med att hennes mamma gör.

Dessa såg sådär simpla och söta att göra, ta en jordgubbe, dela den, lägg i vispad grädde emellan och på den samt ha något för att göra två ögon så voilá har man små söta tomtar att bjuda på. Så var tanken iaf….

I verkligheten blev mina tomtar lite unika för att inte använda ett ord som kanske blir fel i sammanhanget :)

Å andra sidan skrattade både Nicole och jag så att vi grät över dessa, något vi inte hade gjort om de hade blivit sådär perfekta som i original. Med facit i hand skapade jag helt enkelt något som har fått mig att skratta varje gång jag har tagit fram den här bilden.

Mitt tips är helt enkelt att skapa dina små tomtar oavsett hur de blir <3

2 thoughts on “Min årliga uppdatering …

  1. Haha älskar dom bilderna å inser jag måste ha läst dig länge, jag bara så dårlig på att kommentera…

    Mina skulle nog också se så ut, om inte värre…
    Kram 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *