Himmelskt goda …

Vilken snö kaos vi hade framförallt igår kväll i Borås/Göteborg! Vackert men svårt att ta sig i trafiken och med flera inställda tåg/buss så är det inte alltid så enkelt att pendla … Igår efter jobbet fick jag skjuts av min kollega Inger in till Göteborg och det gick inte fort med långa köer och vägar som inte var plogade men var väldigt tacksam över att slippa kollektiv trafiken en sådan eftermiddag.

Det var inte mycket folk som gav sig ut igår kväll, nästan lite surrealistiskt att gå ut och äta och på bio men på restaurang Totale var det minsann fullt. Vi fick lyckligtvis ett litet bord av den väldigt trevliga servitrisen så att vi kunde njuta av deras risotto bollar med tryffel som förrätt och dela på en pizza.

Jag är inte den som ofta uttrycker att något är riktigt gott men när jag väl gör det så betyder det att tycker jag verkligen det :) Ni som bor eller ska besöka Göteborg rekommenderar jag att boka bord HÄR och testa just deras risotto bollar som är himmelsk goda. Pizzan var lite för mjuk och saftig för min smak, gillar mer torra pizzor men går lätt tillbaka för att bara beställa bollarna :)

Mätta och belåtna blev det bio och då filmen ”House of Gucci” med bland annat Lady Gaga och Al Pacino. Filmen är baserad på verkliga händelsen men trots de fantastiska skådespelare blir den aldrig riktigt spännande i mitt tycke. Lite av en gäsp film trots de spännande och dramatiska händelser som ligger till grund för filmen.

Däremot rekommenderar jag dig att titta på dokumentären ”Lady Gucci” på Discovery + där man får se och höra själva Patrizia Reggiani berätta om sin historia tillsammans med inslag från kriminologer, journalister och några av Patrizias vänner.

En narcissistisk men fascinerande kvinna och ett tips för kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *