Första Advent …

Första Advent och nu börjar nedräkningen till Julen, en högtid som många barn och vuxna längtar till och även om jag inte tillhör den gruppen så gillar jag glittret, musiken och lussekatterna med stor betoning på de sist nämnda.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_2556-768x1024.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_2554-857x1024.jpg

Har tom. redan köpt Bingolotter till uppesittarkvällen som vi ska ha med mormor och Nicole envisas med att vilja köra julklappsleken trots att vi bara blir 3 eller 4. Hon har även sett till att den spelas på lunchen på Julafton hos sin extra mormor och morfar och på kvällen hos farmor, hon är helt enkelt en stor fans till spelet :)

Denna Första Advent helg har jag verkligen behövt för att komma ikapp mig lite. Att ta extra ledigt i detta yrke påverkar en väldigt mycket när man är tillbaka så har haft det lite små jäktigt efter Maldiverna och de extra festligheter som följde i samband med min födelsedag. Nu är jag dock nästan i fas men med 2 kurser i psykologi 1 som slutar innan Jul så är nog den känslan väldigt kortvarig.

Nyfiken: Hur skulle du helst vilja fira Julen?

4 thoughts on “Första Advent …

  1. Om jag hade fått bestämma så hade det blivit skinksmörgås, julmust och mysig film med mina vuxna söner. Men det är inte alltid så lätt med jul när familj och släkt vill olika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *