Black Friday/helg/week ..

Inlägget innehåller reklam för Lyko och Åhléns i form av annonslänkar…

Lördag och jag gör så lite så möjligt. Fixat naglarna men i en färg som jag inte riktigt blev nöjd med (förstår inte varför jag har så svårt att be de ändra den på direkten :), har hämtat in granen med hjälp av Nicole, lagt de första julklapparna under den och nu tänker jag bara koka lite kaffe och titta på någon bra thriller medan tvättmaskinen är igång.

Har äntligen även packat upp och tagit ner resväskorna till källaren så helt på latsidan har jag inte riktigt varit …

Både igår och idag har det plingat i mobilen flertal gånger. Ingen kan väl ha missat att det är den berömda Black Friday som i sin tur gäller hela helgen och hos vissa tom. hela veckan. På måndag är det däremot Cyber Monday och ännu mer erbjudanden avlöser varandra så att konsumtionen är riktigt igång.

Min födelsedag var dessvärre före dessa erbjudanden så kavajen, byxan och skorna jag köpte förra veckan från Filippa K. var på ordinarie pris, ett dyrt köp men ville självklart ha något nytt när jag skulle fira min 50 årsdag. Har man som mig haft butik i ca 10 år är det inte roligt alls att handla kläder på ordinarie pris.

På vägen mot Maldiverna köpte jag på Landvetter denna underbara parfym från Prada och parfymer kan du faktiskt fynda bland annat hos Lyko HÄR.

Åhléns har de 25% på doft men även flera fantastiska erbjudanden som du inte borde missa. Klicka HÄR för att läsa om de olika och visst är vi många som passar på att shoppa några julklappar redan nu.

Nu har jag hyrt en thriller på Sfanytime och önskar dig en trevlig lördag <3

2 thoughts on “Black Friday/helg/week ..

  1. Låter som en trevlig helg. Jag köpte några julklappar tidigare i år. Det är bättre att göra det tidigt istället för att stressa med det precis före jul när man har så mycket annat som ska fixas med.

    1. Håller definitivt med och så kanske man köper något som man har uppmärksammat att den personen har sagt att den vill ha <3
      För min del blir Julen sällan stressig men förstår att det är en "jobbig" men underbar tid för de flesta <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *