Att fortsätta firandet …

Att åka iväg när man fyller 50 innebär inte att man inte blir firad ändå för har blivit firad på jobbet, av min syster som överraskade mig genom att dyka upp i förklädnad av en lama på mitt jobb i fredags (se tidigare inlägg) och igår blev det först lite bubbel hemma hos M. för att direkt efteråt gå på middag på Cheri-Lee.

Min syster mådde dessvärre dåligt igår så hon stannade hemma hos Molly men idag är hon bra igen. Tror att resan, ”stressen” kring livets puzzle där allt ska klaffa jämt och ständigt gjorde sitt men som tur är var det bara något övergående och vi har tre kvällar ihop som väntar <3

De som känner mig väl vet att jag gillar små sällskap och inte stora fester så kvällen blev en mysig sådan med fantastiska kvinnor som jag uppskattar och är väldigt tacksam att ha som vänner.

Så tacksam för att alla tog sig tid för att komma och fira mig <3

Maten var så god och även om all personal hade så otroligt mycket att göra så fick vi så bra service. Fick även en dessert till vårt bord då de fick reda att jag hade fyllt år. Hur gulligt?

Den enda nackdelen var att vi inte satt tillsammans vid samma bord men fick dela oss och sitta vid tre olika sådana men alla hade förhoppningsvis trevligt vid sina olika bord …

Det trevliga på Cheri-Lee är att efter ett visst klockslag så höjs musiken och det blir mindre restaurang känsla och man behöver därför inte söka sig till något annat ställe om man vill ha lite club känsla.

Vid 01.30 ca när övriga hade lämnat för att åka tillbaka till Borås gick Linda, Mikkan, M. och jag till klubben Eight som ligger dörr mot dörr med Cheri-Lee. Min dotter, Holly (Lindas dotter) och Tindra var där så vi överraskade de med att dyka upp där och deras miner när de såg oss var oslagbara. Vi dansade, hoppade och ropade tillsammans, vi försökte helt enkelt spegla hur man beter sig på ungdomsklubb.

Så kul vi hade och vilket perfekt sätt att avsluta natten med <3

Mikkan som åkte från Sigtuna igår för att fira mig stannade med mig i Gbg. Idag hade vi en mysig dag med lång brunch på Farellis innan hennes plan tog henne hem till Stockholm.

Den här bilden la hon ut på sin insta story <3

Åter TUSEN TACK alla <3

Från Landvetter till Borås där middag hos min mor väntade med Nicole och Melissa som redan var där. Vi har sedan tittat på film, pratat och myst <3 Nu är klockan kvart över midnatt och då jag ska upp kl. 5 så är det dags för min del att sova de timmar som återstår …

Godnatt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *