Min syster á la Love Actually …

Jag är inte så lätt att överraska men även om tanken slog mig under veckan att kanske kanske min syster skulle dyka upp till helgen så var det nog mer något jag hoppades på än något jag trodde skulle inträffa i verkligheten.

DOCK var det precis det som skedde och det gjordes på ett helt fantastiskt sätt <3

Min rektor på skolan sa till mig, när vi möttes i kafeterian, att han skulle komma i slutet på min sista lektion för att prata med eleverna. Undrade lite över vilken typ av information som var så viktig att ge de en fredag men inte anade jag att in skulle komma efter honom två personer, eller rättare sagt en häst och en lama, för att överraska mig ordentligt.

En av mina favoritscener från den underbara filmen Love Actually är DENNA och det tog nog en halv minut innan jag förstod att jag stod framför en lama som just visade upp helt fantastiska ord till just mig <3

När jag insåg att det var den scenen som spelades upp för mig förstod jag direkt, MIN SYSTER gömde sig bakom det där vita huvudet och mycket riktigt var det precis hon.

Att detta skedde i skolan gjorde verkligen att jag inte direkt kopplade och så tacksam för jag blev suprised !!! Tack till Mathias som orkestrerade detta tillsammans med min syster, min rektor och kollegor som också följde med för att ta del av detta.

Nu ligger min lilla syster och sover då hon gick upp vid 3 inatt och då jag själv går upp vid 5 varje vardag så dröjer det inte länge innan även jag lägger huvudet på kudden. Det har varit en händelserik dag trots allt :)

Imorgon kväll väntar en middag med fantastiska väninnor/ kvinnor i Göteborg och det ser jag väldigt mycket fram emot

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *