Från vita stränder till …

Det har varit lite tyst ifrån mig här inne men både min hjärna och min kropp har fått en liten chock över kontrasten att gå från turkosblå vatten, palmer, god mat, gå barfota, ledighet, sol, värme till att börja åka kollektivt (har nämligen inget bra mörkerseende) till jobbet, jobb (och ta igen en veckas ledighet), tjocka tröjor, gå upp 5 på morgonen, en shake till lunch och mörkret …

Jag brukar gilla hösten men bara att erkänna att just nu hade det kunnat vara betydligt bättre … För att fortsätta klaga mår jag även illa när jag åker kollektivt så även om det är bra för miljön så är det definitivt det enda positiva med det får jag villigt erkänna :)

I tisdags kom mor hem till oss efter att jag hade jobbat. Nicole lagade mat, en otrolig smaskig fläskfilé (från Johannas kokbok HÄR) och vi firade lite att hon en gång för ca 50 år sedan födde mig :) Trots att jag är morgonmänniska så är jag född på eftermiddagen runt 16 tiden på BB i Bologna. Min pappas önskan var att få en flicka vilket jag blev.

Här en gammal bild på mig och har fått berättat för mig att jag alltid hade ett leende på läpparna som barn <3

Jag brukar inte få någon födelsedagspresent av mor (barnbarnen prioriteras med all rätt istället) men i måndags överraskade hon mig med att ge mig något som hon visste att jag gärna ville köpa av henne, hennes gamla Cartier klocka som hon en gång fick av pappa.

Min syster godkände denna fantastiska present och voilá så har jag nu en klocka på min handled, något jag inte har haft på åratal och en sådan som förutom klassisk även har ett affektivt värde. Otroligt tacksam för detta <3

Vill även passa på att tacka ALLA som har skickat meddelanden på instagram, messanger, Facebook. Jag tog bort möjligheten att gratulera mig på Facebook då jag ville bespara er att gratulera någon ytlig bekant som jag är för de flesta men blev verkligen överöst med gratulationer på de andra sociala medier kanaler så vill verkligen tacka alla som tog sig tiden för att skicka en grattis hälsning <3

Det har helt klart vissa fördelar att bli 50 år och ytterligare en är att jag ska fira lite mer på lördag kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *