Överraskad <3

Från idag lämnar jag bilen hemma och börjar åka kollektivt till jobbet. Inte för att jag önskar detta men därför att jag har en fruktansvärd dålig syn i mörkret och nu när det börjar även regna och det är kolsvart både på morgonen och på eftermiddagen så har jag liksom inget val.

En ”brutal” kontrast till ledigheten, vattnet, värmen och solen men så sägs det att kontrasterna är viktiga i livet, så även om jag gärna hade hoppat över dessa 4 månader innan jag kan köra bil igen får jag bara stå ut och använda restiden med att lyssna på ljudböcker och poddar.

Dock blev denna fredag på jobbet full med överraskningar. När jag kom till jobbet idag var mitt skrivbord festligt i guld, ballong, en kartong med vanilj hjärtar (älskar de) Min kollega Ulrica hade helt enkelt gått upp lite extra tidigt för att fixa detta och komma före mig <3

En stund senare kom även min kollega Maria med en fantastisk flaska bubbel vars innehåll skiftar i guld och brons, ska bli spännande att öppna den, GRAZIE <3

Efter min första lektion frågade hon om vi skulle gå ner till personalrummet där vi sitter och lunchar och blev, även då, överraskad när flera kollegor och vår rektor Lars väntade där med sång, gratulationer, en fantastisk vacker orkidé, en mumsig stor tårta och paket från mina kollegor. TACK ALLA <3

Tog självklart med mig hem denna vackra orkidè <3

Igår när vi kom hem från resan väntade denna överraskning på vårt köksbord från min dotters pappa, hans fru Anna, deras son Albin och självklart även från Nicole. Min favoritchoklad och lyxig bubbel, TACK <3

Så tacksam <3

Igår kväll somnade jag vid 20, vaknade vid 3.30 inatt så nu är jag åter väldigt trött … Ska snart ta ett varmt bad och somna till någon ny dokumentär på Netflix med Molly bredvid mig, en bättre fredag helt enkelt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *