Ett sista dopp …

Och så kom den 10/11, dagen det är dags att åka hem från detta lilla paradis som heter Komandoo på Maldiverna. Ett utförligt blogg inlägg kommer när jag sitter hemma i soffan då ni har många frågor som jag gärna vill besvara men just nu är vi i Doha och väl på planet har vi en mellanlandning kvar i Stockholm.

Kan dock säga att en nackdel med Komandoo är de alldeles för goda bufférna så vi har nog alla gått upp ett par kg under dessa helt underbara dagar där stress existerar inte och de enda tiderna vi har haft att förhålla oss till är just tiderna för frukost, lunch och middagar.

Tog en sista dopp i det fantastiska och kristall blåa vatten för bor man i en water villa så har man ett stege när till havet från uteplatsen och instämmer nog gällande en nackdel till som skrivs om Maldiverna: har man varit här kommer alla andra resemål att jämföra med paradiset …

Tacksam för denna resa och är nu redo att möta det höstvädret som väntar hemma …

Att bilderna ovan togs i förmiddags känns redan overkligt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *