Äntligen sol och bad …

När vi vaknade imorse ösregnade och det blåste så att vi började fundera om vi skulle boka någon spa behandling men sa la vi oss vid poolen då det hade slutat regna och trots att solen inte sken för att efter lunch åter få uppleva en snabb förändring gällande vädret och vi kunde slutligen, med vår stora förtjusning, ligga och sola.

Vi är ju trots allt på Maldiverna för att just njuta av vädret, avkopplingen och den underbara miljön som omringar ön.

En riktig skön dag vid infinity poolen och på eftermiddagen hämtade vi snorkel och fenor för att just snorkla lite i detta turkosblåa vatten. Vi såg en mängd olika fiskar i diverse olika nyanser och även några andra varelser som jag inte har en aning på vad de var men något som blev väldigt tydligt när vi simmade och tittade under oss är att havet är hem till så många <3

Igår hade Nicole och jag anmält oss till en cocktail kurs på en timma. Vi trodde att vi skulle stå bakom baren och lära oss blanda olika drinkar. Så var dock inte fallet för oss och de övriga 6 gäster som också hade anmält sig. Istället fick vi välja en drink per par som bartendern visade hur man blandade men som vi fick dricka upp.

Inte riktigt vad vi hade trott att cocktail kursen skulle bestå av men vi valde drinken ”Kiss” och här är denna mjölkiga, mättande och goda drinken.

Imorgon är vi anmälda på en kortare kurs på hur man gör sin egna sushi men om man inte får testa själv känns upplägget rätt så ointressant.

Nu är klockan 23 här och efter ytterligare en god buffé där kvällens tema var ”barbecue” känner vi oss nu nöjda med dagen och vi håller tummarna för att solen kommer tillbaka även imorgon <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *