Äldrekontakten …

Idag mellan 17-19 har jag varit fikavärd genom Äldrekontakten (hemsida HÄR).

Borås är en av städerna där man behöver volontärer som agerar som fikavärd eller chaufför (som hämtar och kör gästerna) så verkligen något jag tipsar er att anmäla er till.

Idag hade jag här hemma 3 äldre damer i åldrarna 90, 92 och 97 samt den volontär som körde de på fika och jag fick själv två underbara timmar i deras sällskap. Att åldern är bara en siffra blev idag bevisat på. Min gäst som är 97 åkte luftballong för bara 1 månad sedan och som Julklapp önskar hon sig av sin familj att åka helikopter över vår stad. Hur cool är inte hon liksom!

Att fylla 50 om 2 veckor kändes helt plötsligt mindre jobbigt och även om känslan är bara tillfällig så är det tack vore mina gästers härliga energi och berättelser som jag kanske bara är ”mitt i livet”

Här även deras Instagram Äldrekontaktens Instagram om du vill följa de <3

Glömde fota tips på skjortor men ska göra det i dagarna som kommer, sorry för det men när jag kom på det idag var det redan för sent för att fota mig själv framför spegeln.

Ett inköp jag gjorde förra veckan är dessa gråa jeans från Hunky Dory i modellen Marbella. För oss som inte vill ha de trendiga denim men väldigt hög midja så är dessa väldigt snygga. Den vita skjortan är från Massimo Dutti som jag tycker har snygga klassiska sådana.

Nu är klockan snart 20 och ska ta min lilla katt och njuta av någon dokumentär tillsammans med henne <3

3 thoughts on “Äldrekontakten …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *