Att ladda …

Hur tråkigt det än låter för majoriteten älskar jag att oftast bara vara i min ensamhet på fredagar efter en arbetsvecka. Kanske har det att göra att jag behöver ladda lite min sociala energi med tanke på att man som lärare har en aktiv roll med lektioner och elever.

Den här veckan har även inneburit utvecklingssamtal med 16 elever+ föräldrar så även om det har varit väldigt trevliga sådana så är det lite skönt med tystnad denna fredag kväll <3 Känner du igen dig i att överlag gilla ensamma fredagar eller tillhör du de som istället vill och är ute och minglar?

Dagen började med några skratt i klassen för en av mina grupper skulle skriva prov i naturkunskap efter min lektion och de fick visst ha anteckningar så länge de fick plats på ett A4 papper. Har nog aldrig sett någon skriva med en sådan liten text som en av mina elever när han satt och skrev ner sina anteckningar. Själv hade jag behövt ett förstoringsglas för att läsa orden han skrev. Så små var de :)

Direkt efter jobbet åkte jag direkt till frisören för att färga mitt hårbotten och den här nyansen av blond trivs jag väldigt bra med. Har haft den i något år nu och när den blir lite gul efter några veckor använder jag bara lite silver schampoo. Smidigt och bra …

Tänkte tipsa om en dokumentär (på Cmore) och en serie på 5 delar (som även finns på tv4play. Båda heter Dr Death och båda handlar om den sanna historien om den kände livstidsdömde neurokirurgen Christopher Duntsch. Sevärd och intressant att följa hur ”systemet” med den rädslan som amerikanska sjukhus har över att bli stämda ledde i detta fall att han kunde bara sluta på ett sjukhus för att börja på en annan.

Apropå true crime dokumentärer så har multimiljonären Robert Durst nu också dömts till livstid. I dokumentärserien The Jinx från 2015 (HBO) får vi följa detta fall som slutade med att dokumentärfilmarna med dold mikrofon hade spelat in när Durst erkänner att han har mördat flera personer. Han greps innan det sista avsnittet av serien skulle sändas och nu har han fått sin dom.

Avslutar med att önska er en trevlig fredag kväll och om ni firar champagnens dag med ett glas bubbel så säger jag ”salute” eller ”cin cin” på er <3

4 thoughts on “Att ladda …

  1. Lugnt och skönt på fredagar är min melodi. Måste kolla upp dom där serietipsen nu.
    En helt annan sak. Jag vet att du tidigare har skrivit om dina skjortor, vilka du tycker är bra och vart dom finns. Men just då lade jag det inte på minnet. Behöver tips inför shoppingturen!

    1. Hej! Jag tycker nog att de från Massimo Dutti är bra men lovar att skriva ett inlägg om skjortor nästa vecka <3 Det är ett bra basplagg och typ det jag har alltid på mig :) Skönt att höra att det inte bara är jag som gillar stillsamma kvällar på fredagar <3

  2. Åh så bra med ett inlägg. Det är säkert fler som vill ha tips. Basplagg känns alltid stilsäkert. Det är ju inne med capsule wardrobe och jag är inte så mycket för trender. Har nu bestämt mig för när jag shoppar ska det vara bas, kvalitet och stil. Jag vill känna mig välklädd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *