Hockey is NOT …

Hockey is NOT my cup of tea … Igår gick jag på en hockey match och min räddning blev att Linda & Lars följde med för GÄSP, förstår mig verkligen inte på vad som är så spännande med denna sport. Den lilla bollen (som inte heter boll) är så himla liten och spelarna har så mycket på sig att man ser varken deras rörelse eller pucken.

Basket och stora fotbollsturneringar är vad som får min puls att höjas istället. Då kan jag resa på mig, ropa, bua och allt vad man kan tänka sig göra som engagerad åskådare. Tur helt enkelt att vi satt i en av logerna så att vi kunde sitta bekvämt, prata, dricka något glas bubbel och googla på kattungar istället :)

Vet inte riktigt vad vi kollade på här men svårt att tänka mig att det var ca 2500-3000 personer i publiken, den siffran som är godkänd nu under Corona restriktionerna.

Frölunda vann matchen vilket var vad vårt något mer engagerad sällskap hoppades på.

Det där med blixt fungerade inte så bra men vad gör det, kanske bäst så? :)

Om matchen inte bjöd på någon pulshöjande aktivitet så kan jag avråda er från att titta på den rumänska filmen ”The father who moves mountains”.

Vi ville ge en icke amerikansk/engelsk film en chans när vi satte oss efter matchen hemma i Göteborg men vi väntade hela tiden på den där handlingen, avslutningen som de flesta filmerna har. Alla men inte denna, haha!

Trots min avrådan skulle det vara kul att höra om det bara var vi som tyckte att den var otrolig intet sägande i sin handling så väljer du att titta på den får du gärna återkomma om vad du tyckte. Fungerar dock utmärkt som en sömnpiller :)

Teven är för tillfället på golvet då en bokhylla ska först byggas på ena väggen och efter det ska teven placeras i den.

På förmiddagen blev det gröt med blåbär på en mysig uteservering i Haga och nu är jag åter hemma i Borås.

Vi satt och pratade om resor för visst är det ett fantastiskt samtalsämne att fundera vilka som är ens egna drömresemål?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *