Laser behandling …

Jag har, sedan ett par år tillbaka, en smärta som startar längst upp vid höfterna och strålar neråt. På höger sida räcker det att jag trycker lite på huden för att jag ska känna att det gör ont. Den sidan är värst av de två. Anledningen tros vara en inflammation som inte verkar ge med sig…

När jag sökte hjälp för det genom min privata försäkring fick jag åka till Carlanderska där de även röntgade mig för att se om det handlade om en artros men icke. Tyvärr verkar jag inte få något svar till när och varför denna smärta uppstod då jag inte kan komma på vad jag har gjort som kan ha orsakat detta.

Har inte lika ont nu som jag hade för ca 2 år sedan men har nu gått 4 ggr i rad för att få en laser behandling som ska vara väldigt effektiv och den skillnaden jag kände när jag gjorde denna behandling för ca 2 år sedan var större än vad den är nu.

Gick sedan 7 km runt Picke då vädret är helt magiskt och nu väntar jag på att tvätten är klar så att jag kan släcka och somna till någon serie …

Buonanotte <3

2 thoughts on “Laser behandling …

  1. Det du har låter som slemsäckinflammation s.k. Trokanterit. Jag har haft det på båda sidorna i olika omgångar.
    Det enda som hjälpt mig är cortisonsprutor. Kan vara det. Trycker man på en speciell punkt på utsidan höften så gör det riktigt ont. Kommer utan något slag eller sånt Googla på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *