Nya höstskor …

Blir uppdaterad kontinuerligt via snap gällande Nicoles födelsedag.

Just nu är de på La Sala Beach och solar så min väninna Linda (vars dotter Holly är med Nicole) och jag har bjudit de (genom Tindra som är den andra kompisen) på en flaska bubbel som de får njuta medan de lever “la dolce vita”.

Själv bytte jag till träningskläder och gav mig ut för en promenad på 10,5 km. Så otroligt skönt att promenera i detta väder … Nu har jag dock tvättat håret och ska snart torka det (väldigt tråkig procedur :) innan jag om några timmar ska ta bilen till kusten.

Med hösten på ingång behöver jag lite kläder och skor så började med ett par vardagsskor att ha på jobbet och tyckte att dessa i en mörkbrun färg blir alldeles perfekta. Har en viss benägenhet för att fastna för denna typ av sko på höst/vintern. Köpte även en ljusbrun skjorta då jag använder väldigt ofta skjortor på jobbet och garderoben behöver en liten uppdatering <3

En liten present från mig till mig för att jag för 19 år sedan födde en fantastisk dotter :)

Hade beställt även dessa ljusare på nätet men de ska nog skickas tillbaka …

Önskar dig en trevlig fortsättning på denna lördag <3

4 thoughts on “Nya höstskor …

  1. Minst en present till sig själv borde vara ett måste på sina barns födelsedagar! Önskar dig en fin söndag kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *