Nicole 19 år idag!

Ni som har följt bloggen vet (har tidigare skrivit om det) att jag den 11 september 2001 sa att jag aldrig skulle sätta något barn till denna värld, chockad som alla andra över terror attacken mot World Trade Center den dagen.

Exakt ett år senare (Nicole kom 4 dagar över tiden) vaknade jag på morgonen med de där värkarna som kommer för att man ska veta att nu är något på gång. Kl. 21.29 kom Nicole till denna värld och sedan dess är jag mamma till en tjej som idag blir hela 19 år <3

Det är första året som jag inte får sjunga för henne live på hennes dag. Kanske är just det en av anledningarna till att hon rymde :) med två tjejkompisar till Marbella där hon befinner sig just nu fram till onsdag.

Den här bilden skickade hon till mig igår <3

Bilden nedan är också från igår då de var ute i Puerto Banus och åt.

I år har hon tagit studenten, hon jobbar i receptionen på akuten (nästan på heltid) och ibland, på sommaren, hjälper hon till i glassbarenOrangeriet i Stadsparken. Hon har bestämt sig helt enkelt för att jobba ett eller två år för att börja spara pengar och kanske plugga utomlands en eller två terminer.

Att samla på sig några upplevelser innan det är dags att fundera över den där “vad jag vill bli”<3

Idag ska hon dock inte fundera så mycket över livets futurum, idag ska hon leva i den berömda nuet.

Då de bor i samma lägenhet där jag var i somras hade jag där lämnat en godistårta, en flaska bubbel och tre presenter som hennes kompisar ska denna morgon plocka fram när de ska “väcka” henne med presenter och sång <3

De hade själva engagerat sig genom att köpa någon födelsedagskrona, lite annat födelsedagspyssel och födelsedagspresent <3

På deras program idag står att äta frukost på mysiga Rachels för att sedan spendera dagen på en trevlig Beach club innan det är dags för middag på Occo.

GRATTIS NICOLE!!!

Älskar dig härifrån till månen och hela vägen tillbaka …

2 thoughts on “Nicole 19 år idag!

  1. Jaha var det hon i receptionen, tyckte jag kände igen henne men kunde ju inte placera varifrån, hon är supertrevlig, hälsa att hon gör ett kanonjobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *