Inredning & uppdatering från Marbella …

Igår efter jobbet blev det Göteborg och lägenheten där börjar sakta men säkert fyllas på med lite möbler efter en stor helrenovering av den.

En bokhylla ska byggas så innan det är gjort får alla andra detaljer vänta och ofta är det just detaljerna som skapar den där känslan av ett hem.

Lägenheten är på två våningar och lovar att fota lite mer nu när jag ska sova där någon gång ibland för att slippa pendla till Borås varje dag …

Vid 19.30 blev det O`Learys på Avenyn för att titta på VM kvalet mellan Sverige-Grekland.

Matchen gick inget vidare för Sverige men får glädja mig istället åt Italien som gjorde en hel del mål på gårdagens match.

Fick självklart uppdateringar från min dotter som igår reste till Marbella med två tjejkompisar och som är hennes första resa utan någon vuxen med.

De bor i en av lägenheterna som vi har tidigare hyrt genom hyramarbella.se då läget är helt fantastisk och tryggt att åka tillbaka till samma ställe när man åker för första gången på egen hand.

Efter att ha lämnat väskorna i lägenheten och vilat en stund på den fina terrassen så åkte de in till Puerto Banus för middag och för att strosa lite bland lyxbutiker, lyxbåtar och lyxbilar :)

Nu är jag på jobbet och idag väntar 3 lektioner för att sedan återvända till Göteborg och träffa min väninna Linda.

Nu kaffe och jobb <3

2 thoughts on “Inredning & uppdatering från Marbella …

  1. Hej
    Nu har missat något har du 2 lägenheter ? eller ska du flytta ? Mysigt att resa på sin första resa, hoppas de får de härligt
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *