Första resan utan vuxna …

Imorgon ska min dotter, tillsammans med kompisarna Tindra och Holly åka en vecka till Marbella de har hyrt lägenheten. Deras första utlandsresa utan någon vuxen så ni anar inte hur många rekommendationer som har gått på repeat här hemma :)

Tror att hon inte ens längre lyssnar på de då det räcker att hon ser mig för att hon ska förknippa mig med listan på vad de måste tänka på när de nu är iväg själva som 18-19 åringar som ska ha roligt men som även måste tänka på vad de gör.

Det är även första året som jag inte får fira min dotter live då hon fyller år den 11/9 och den dagen firar hon just i Marbella med sina kompisar. Hur underbart som helst då de ska på beach club och har även bokat bord på en restaurang de gärna vill till så hon får nog fira sin 19 årsdag på ett fantastiskt trevligt sätt <3

Igår var Holly här och Nicole gav henne en ansiktsmassage/behandling … Hörde avslappningsmusik så undrade vad de gjorde för att mötas av detta när jag öppnade dörren :)

De ska packa klart idag och imorgon ska en av deras kompisar köra de 3 till flygplatsen … Så mysigt och spännande för de och håller tummarna för att de får den där fantastiska resan som de så gärna har sett fram emot då de har jobbat mer eller mindre hela sommaren <3

Misstänker att jag kommer att ligga vaken på nätterna och följa på snap kartan om de är i lägenheten eller inte … En sömnlös vecka väntar helt enkelt ….

2 thoughts on “Första resan utan vuxna …

  1. Ja, usch! Lider med dig, denna ständiga oron. Inte nog med att man har sömnlösa nätter när de är ute på helgnätterna här hemma, när de är i ett annat land är det nästan outhärdligt. Har 4 döttrar, så jag vet vad jag snackar om, haha! Samtidigt måste man ju släppa taget och glädjas med dom och inse att de är vuxna. Men, det är inte lätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *