Min dotter säljer …

Igår gick jag upp kl. 7, lämnade bilen på tvätt kl. 8, hämtade den och gick sedan 7 km. Idag tog jag en promenad på 10,5 km så även om jag har känt mig krasslig och har mest hållit mig inomhus så har jag ändå känt behovet av lite syre och promenad i naturen.

En nytvättad och nystädat bil, bara njuter av att sätta mig i den då <3

Vid lunch tog Nicole och jag en fika med Linda och Holly som höll på att packa inför onsdagen då hon, min dotter och kompisen Tindra ska till Marbella en vecka. Deras första resa utan någon vuxen med och ni anar hur mycket jag/vi har upprepat samma rekommendationer :)

Min dotter bad mig lägga ut en liten B L O P P I S då hon har gått igenom sin garderob lite.

Först ut Nicoles klänning från Adoore i storlek M som hon säljer för enbart 450:- !!! Otrolig fin i detta mönster och nyanser.

Den hade hon med sig när vi var i Venedig för snart exakt 1 år sedan.

Mitt mail finns i slutet på inlägget …

Hon säljer även sin balklänning som hon köpte på Zalando i våras (de hade ingen riktig bal i år pga. restriktionerna) som är använd 1 gång, storlek 38, pris: 800:- (ord. 2500:-)

Denna söta blus från Second Female är perfekt nu när hösten kommer. storlek S och hon säljer den för 200:- …

Har själv köpt av henne den stora necessären från Marlene Birger som jag hade gett henne i present för tre år sedan. Först köper jag den till henne och nu får jag köpa den från henne :) Känner mig något lurad :)

Säljer även denna jumpsuit från kända For Love and Lemons i storlek M, som jag har använt vid några enstaka tillfällen, älskar den och säljer den nu för enbart 350:- (ord. ca 2500:-)

Ska tilläggas att det finns en liten knapp så att du inte behöver ha den urringningen som på bilden nedan men den är så snygg!

Vill du köpa något av dessa plagg maila mig på michelacastellari71@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *