Aktiv och lat …

Helgens tema har varit promenader och dokumentärer/film.

10, 5 km igår och idag först gym och sedan åter 10,5 km promenad. Kanske inte den mest effektivaste helgen på ett socialt plan men alldeles perfekt i mitt eget tyckande :)

Igår tittade jag på nästan hela filmen ”Il virtuoso” med Sir A. Hopkins men så dålig action/thriller. Idag har jag istället hållit mig till dokumentärserie på tv4play som heter ”Mördare inför rätta” där olika amerikanska fall tas upp. Definitivt mer intressant.

En vän är på väg hit för måste vara lite social denna söndag och även om jag chockar vissa av er med att skriva att jag har lagat lite pasta så tar jag risken. Hoppas ni fortfarande är i medvetet tillstånd efter denna bekännelse som inte hör till vanligheterna i mitt hem trots att jag är italienska. Jag lever helt enkelt inte upp gällande generaliseringen att alla i Italien ska gilla att laga mat. Inte jag.

Det är dock en pasta i all enkelheten jag har fixat för mitt motto är ”keep it simple” :)

Rosorna är fortfarande fina vilket glädjer mig. Många ggr blir de sådär ledsna efter bara en dag och då blommor är inte speciellt billiga så vill man så klart att de ska vara vackra åtminstone i några dagar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f4a202a0-a808-4355-a9e9-54a6cef8a4c4

Har helt enkelt varit aktiv på förmiddagarna men efter 12-13 så har jag mest njutit av att inte göra något speciellt …

Hoppas ni har haft en underbar sådan. Från och med imorgon börjar skolan på riktigt för våra elever <3

6 thoughts on “Aktiv och lat …

  1. Låter som en härlig helg, ibland är det väldigt skönt att inte ha massa planerat. Ditt vardagsrum ser väldigt vackert ut, vart är den fluffiga lampan inköpt ? Ibland förvånar man sig själv hi hi, hoppas pastan smakar gott 😋 kram

  2. Om du snittar om dina rosor och inga blad i vattnet som skall vara ljummet när du får dem så ökar du på livslängden och därmed njutningstiden.
    Lite pyssel förstås med tanke på antal vackra rosor du fick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *