Ett glas och lite indiskt …

Igår kväll blev det en liten spontan middag och glas på en indisk restaurang här i småstaden.

Vilken kväll det blev med lite sol så vi satt tom. ute för att njuta lite extra av den. Mysig inrett utomhus av restaurangen för att gästerna ska få möjligheten att njuta av sköna kvällar.

Tyvärr tyckte vi inte riktigt att 2 av de 3 små rätterna vi hade beställt var speciellt goda i smaken med undantag för dessa.

En mysig och skön fredag kväll som avslutades med en dokumentär på SVTplay.

Första tre dagarna med nya och gamla elever är gjorda och alla dessa möten tar lite på energin då man vill ge en rätt bild om vem man är och hur man är som lärare.

Nu ska jag gå och fixa mina naglar och efter det blir det nog en promenad på en mil. Ska verkligen njuta av en skön lördag och älskar att det för tillfälligt är lite små dimmigt <3

2 thoughts on “Ett glas och lite indiskt …

  1. Låter som en som en härlig lördag. Ska åka runt med dottern och leta porslin/inspiration, möbler o inredning till lägenheten i Borås som hon flyttar till på lördag 😱
    Har verkligen tappat mig själv i godisträsket det sista halvåret, nu ska jag försöka dra upp mig själv ur det kletet och återgå till mina långpromenader, längtar faktiskt!

    1. Jag har många sådana perioder och så vaknar jag upp från de emellanåt och inser hur mycket bättre jag mår när jag tar mina promenader i naturen speciellt sådana här dagar då det är soligt och friskt i luften. Hoppas flytten går bra och att hon hittar det hon söker, spännande tid att börja plugga på annan ord … Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *