Drömläge vid Stamsjön …

Idag mötte jag för första gången för läsåret de två treorna jag ska ha i ämnet psykologi och det är alltid skönt när det där första mötet är gjord oavsett vilket intryck man nu har gjort på de :) Man ska inte glömma att vara lärare innebär verkligen att man granskas av ca 32 elever i varje klass så det är nog många som ”tycker till” på gott och ont …

Efter jobbet var vi bjudna hos vår kollega Brian som undervisar i engelska (han är född och uppvuxen i USA) och historia. Han utstrålar en sådan värme och är alltid glad och tacksam för allt. Tacksamheten för livet förstod vi lite extra efter att ha sett hans vackra hem dit vi var välkomna denna eftermiddag.

Vilket hus och vilket läge vid Stamsjön i Lerum, magiskt fint och huset är bara 2 år gammalt så både modernt och personligt

Förutom huset finns även en gäststuga (se bilderna här nedan) på över 40 kvm, en gäststuga som i mina ögon ser mer ut som ett riktigt hus.

Mina kollegor Maria, Ida och jag kom samtidigt och Ida som är en riktig friluftsmänniska passade på att ta sig en tur på sjön medan vi väntade på övriga kollegor i vårt arbetslag. Själv stod jag och vinkade från terrassen och frös åt hennes vägnar också :)

Här är vår fantastiska fina kollega Brian …

Vi gick även husesyn inne och tänk dig att koka ditt morgonkaffe med sjön framför dig. Tom. att diska (även om de hade diskmaskin) hade varit rofyllt med den utsikten :)

De har även en läshörna som jag gärna hade suttit och njutit av den bästa kombinationen: sjöutsikt och Netflix :)

Vi var 11 kollegor som njöt av den goda grillade kycklingen och den mumsiga salladen som Brians fru Johanna hade förberett till oss.

Jag lämnade denna mysiga eftermiddag efter 3 h då jag hade trots allt en liten bit att köra och har lektion redan vid 8.20 imorgon men gissar och hoppas att mina kollegor fortsatte ha en hel underbar kväll <3

Hämtade Nicole på jobbet kl. 21, nu är klockan snart 23 och dags att sova då bilen ska åter rulla mot Lerum vid 7 imorgon …

Tack kollegor och tack Brian med frun Johanna för denna eftermiddag. Upplever jag lite extra stress någon dag, vet jag var jag kan koppla av :)

2 thoughts on “Drömläge vid Stamsjön …

  1. Vilken fin post med goda bilder, Michela! Det var roligt att du kunde komma och vad fint vi hade det trots ”kylan.” Hoppas att du kommer hem till oss flera gånger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *