Snyggaste Sodastream …

Inlägget är reklam för Cervera och innehåller annonslänkar

Sedan min förra enklare sodastream gick sönder så har jag köpt bubbelvatten när jag har handlat. Tungt att bära (även när man har bil) och inte speciellt miljövänligt.

Dock har jag inte velat köpa en lik den förra då jag hade snöat in mig på den från Aarke i guld. Dra mig baklänges vad snygg den är (om man kan tycka att en sodastream är just det :) och matchar min kaffebryggare i köket.

Det har redan blivit lite mörkt ute så bilden ger den guldiga nyansen ingen riktig rättvisa men här kommer vårt nya inköp till casa Castellari och om man nu vill rättfärdiga ett dyrare köp kan man helt enkelt hänvisa till att denna är bra för just miljön.

Min är dessvärre inte köpt med rabatt men såg nämligen nu att Cervera HÄR har hela 20% rabatt på den och självklart finns den även i andra färger som silver, brons mm.

Min Moccamaster finns också på Cervera så gillar du snygga köksredskap så titta gärna runt där.

Har gått mina 7 km och nu ska jag hyra en film på SFanytime som har kommit ut just idag … Önskar dig en trevlig kväll <3

4 thoughts on “Snyggaste Sodastream …

  1. Hej Michela, jag tycker att du verkar vara en sådan vacker och äkta person. Blir glad av att läsa din blogg :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *