Sista brevet från min älskade …

När min dotter i fredags skickade ett sms för att fråga om jag ville gå på bio med henne på söndag (ikväll) svarade jag med stora versaler: GÄRNA.

Direkt tänkte jag att det kanske fanns en dold agenda bakom frågan om att gå på bio med mig, något som numera händer aldrig men min misstänksamhet var ogrundad. Hon ville nog helt enkelt gå på bio och kanske med just mig (eller så kanske kunde ingen annan :)

Oavsett anledning så uppskattades detta väldigt mycket och jag som verkligen älskar att gå på bio fick äntligen sätta min fot på en biosalong igen efter typ 1 – 1,5 år?

När man går på bio ska drickan köpas varken i burk eller flaska. Det är dessa muggar som gäller på en biosalong och självklart en popcorn att dela på.

Vi var endast 6 stycken som denna söndag kväll valde att titta på lite romantik på bio i form av filmen Sista brevet från min älskade, trailer HÄR.

Filmen är baserad på boken med samma namn skriven av Jojo Moyes.

Tycker inte att filmen är lika romantisk och passionerad som Dagboken som nog majoriteten har sett och gråtit till men det finns även en annan film som jag alltid har gillat, den är från 1991 och heter The Prince of Tides med Barbra Streisand och Nick Nolte, trailer HÄR.

Sista brevet från min älskade är sevärd med de där mänskliga historierna i form av svåra relationer och beslut som inte alltid är lätta och enkla att ta men man kan vänta att se den hemma i sin soffa.

Det som dock gjorde att jag ville passa på att se den på bio var mitt sällskap <3 f

2 thoughts on “Sista brevet från min älskade …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *