Möten och podd tips …

Andra dagen på jobbet och inser att jag inte längre är van att sitta på en stol i möten mer eller mindre en hel dag. När jag/vi jobbar som lärare står vi oftast så det här sittandes är inte riktigt vad min kropp vill ha.

Har börjat åter känna av den där strålande smärtan som jag får ibland från rumpan mot höfterna så ska ringa för att få den där behandlingen jag gjorde sist i 5 olika omgångar och som fungerade utmärkt åtminstone då.

Åkte hem efter jobbet för att byta om och ta min promenad runt Picke.

Har lovat Nicole att hämta henne på jobbet vid 21 och sedan blir det en rätt lugn ikväll.

Fick tips om att lyssna på Fängelsepodden och det var flera på Instagram som hade lyssnat på den och gillar den så ikväll blir det åtminstone ett avsnitt …

3 thoughts on “Möten och podd tips …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *