Nytt inför skolstart …

Igår när jag kom till Varberg kände jag att en bit tand (en flis tand) hade gått sönder så ringde direkt till min tandläkare som ringde upp imorse för att säga att jag kunde komma redan idag då han hade fått ett återbud. Så glad för det …

Min tandläkare Per Erlandsson berättade att med tungan uppleverar man att hålen är så mycket större än vad de är i verkligheten så det blev inget stort ingrepp alls tack och lov men tanden är nu lagad med min glädje.

Efteråt gick jag och köpte ytterligare ett par block och några söta pennor inför morgondagens första dag på jobbet.

Min nya väska köpt i Bologna står redo fullpackad med dator, böcker, arbetsnycklar mm. Alltid kul att starta det nya läsåret med lite nytt och som vanligt hoppas jag komma ihåg den där koden till datorn som inte har används på ca 7 veckor <3

Nu gos med Molly <3

4 thoughts on “Nytt inför skolstart …

  1. Bästa Michela! Som jag skrivit tidigare (men länge sedan nu) din blogg är den enda jag inte tröttnar på, bloggar kommer och går men din består. Önskar dig en fin höst! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *