När regnet kommer som planerat …

På förmiddagen tog jag en promenad på 7 km och precis när vi hade gått färdigt började det regna så vi hade planerat in den väldigt bra och efter väderprognosen på Yr som idag stämde även gällande tid.

Åkte och handlade lite för att inse, när jag kom hem, att min tvättmaskin inte fungerar som den ska. Hade tvätt i den och vattnet rinner helt enkelt inte ut, den centrifugerar inte så fick tömma den via en ventil men problemet kvarstår vilket innebär att jag måste ringa Cylinda imorgon. Bara att de kommer och tittar på den kostar nog 1000:- och felet är nog bara något som blockerar något annat i någon filter i den. Bra beskrivning eller hur? :)

Min mor åkte till Bologna igår och är nu hos min syster och syskonbarn i hela 3 månader. Vad hon har längtat och nu får hon mysa och ta hand om Maty och Leo såg så mycket fram emot hennes långbesök.

Vissa vill åka till solen för att förlänga sommaren, själv slipper jag gärna höga temperaturer nu. Efter den fantastiska sommaren vi har haft, min resa till Marbella och Bologna tycker jag bara att det är skönt med lite svalare grader och så går vi emot min favorittid på året: hösten <3

Det dröjer dock någon månad kvar till det men idag har det regnat lite vilket gör att det är helt ok att ligga och titta på en film till en kopp kaffe för att sedan tom. ge mig iväg på lite träning.

Alla årstider har sin charm men älskar att hösten är kravlös gällande hur man spenderar sin tid till skillnad från sommaren där man är nästan konstig om man inte är ute och njuter av solen så fort den visar sig :)

Nu en film, sedan lite städning …

Önskar dig en underbar domenica = söndag.

6 thoughts on “När regnet kommer som planerat …

    1. Lyckades tömma ut vattnet men filtret har jag inte hittat … Ska googla imorgon bitti och se om jag kan fixa det själv innan jag ringer det där samtalet som gör att det blir en dyr ”tömma filter” service :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *