Hemma efter 2 mysiga veckor …

Resan till Landvetters flygplats gick utmärkt (efter att ha bytt biljett) med mellanlandning i Munchen vars flygplats jag alltid har gillat då den är ren, luftig, lätt att hitta och lagom stor.

När jag kom till Landvetter kom Nicole och vännen Matilda och hämtade mig då de hade varit tidigare i Göteborg på lunch och lite shopping och kunde därför enkelt ”plocka upp” mamma på vägen hem till Borås.

Min snart 19 åriga dotter har bott själv här hemma och tagit hand om Molly under mina dagar i Marbella och Bologna samtidigt som hon har jobbat och tagit hand om hemmet.

Lite svårt att förstå att min lilla bebis är en ung kvinna <3

Packade upp resväskan så fort jag kom hem för är alldeles för medveten om att den annars förblir opackad i ett par veckor om jag inte tar tag i den direkt vilket jag gjorde.

Redan imorgon mellan 7-8 kommer de för att påbörja inglasningen av vår balkong så ikväll har vi 3 burit in de flesta möblerna och kuddarna och jösses vad det såg ut under mattan som ska definitivt slängas på tippen imorgon.

Fick dammsuga balkonen och inser att jag får beställa sådana klingersplattor (typ DENNA men i ett annat mönster) så att helheten blir sådär mysig som jag vill att den ska vara nu när vi snart kan vara där längre än de 2 månaderna på sommaren. Är den sista i huset som glasar in sin men då alla säger att det är det verkligen något man ska göra om man har möjlighet till så lät jag mig till slut påverkas då jag inser fördelarna.

Min kväll blev helt enkelt aktiv så fort jag kom in innanför dörren och Molly var nog väldigt lycklig att ha även mig hemma nu <3

4 thoughts on “Hemma efter 2 mysiga veckor …

 1. Hej
  Vad snällt att av din fina dotter att hämta upp dej. Frans och Molly vart väl super glad att se dej igen. Härligt att du har haft de bra, du få gärna visa hur din syrra o kidzen bor som du nämnde i ett inlägg, jag kan tänka mej att de har de mysigt.
  Kram

  1. Hej Nettan,
   tack snälla <3
   Glömde att fota den dagen så får göra det vid nästa besök <3
   Frans är i Skåne och har det underbart. Nicole och jag insåg efter bara ett par månader att det inte skulle fungera med hund på heltid då det hon var så säker på innan inte riktigt var så säkert efter bara en månad så han fick mer eller mindre direkt bo delvis hos en väninna som har en tik i samma blandras och nu är de i Skåne på semester. Han ska självklart vara här hos oss delvis ibland men han är kär i sin tjej och vill vara sambo med henne :)
   Får kontinuerliga bilder och det viktigaste är att just Frans fick den bästa lösningen. Molly blev väldigt glad och nu längtar hon bara till eftermiddagen då balkongen blir färdig så att hon kan gå och lägga sig där igen :)
   Kram

 2. Ja förstår de med hund, så skönt att Frans har det bra och fixat kärlek oxå hihi, skoj att ni får uppdateringar . Jag vill själv ha vovve men det få vänta, vill ej ha den på dagis
  Då får ni njuta extra mycket med nya balkongen året om

  1. Ja, det där med att tro att vi skulle jobba som ett team var bara att glömma och jag vet att när jag börjar jobba igen så har jag ingen möjlighet så bestämde mig rätt så fort för hans egna bästa att det skulle bli ett nytt hem för honom och då de bor i Borås får han vara här då och då samtidigt som han får bo med sin tjej <3
   Tack snälla, Molly kommer nog att älska att balkongdörren kan nu vara öppen i flera månader :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *