Lite shopping …

Imorse var det dags att säga adjö för denna gång till världens sötaste syskonbarn som har ett hjärta av guld. Har fått så många saker av Matilde att jag vet inte hur jag ska få med mig allt hem :) Generösa barn som hellre ger än får, ett egenskap som knappast kommer från mig :)

På förmiddagen när alla hade åkt tvättade jag håret för att sedan gå till några av de affärer som jag gärna besöker när jag är här.

En av mina favoriter är mest känd för sina bikini men säljer även fantastiska klänningar så ett måste då jag ville hitta något till min kommande resa i november.

Tjejen i butiken var så otroligt gullig och service inriktad så provade några långklänningar, bland annat denna blåa som dock är i en nyans som är lite för kall för mig. Köpte dock en i en ljuvlig brun/guldig nyans och en ljusblå lite transparent att ha ovanför bikinin.

De hade så många vackra sommarklänningar att jag hade kunnat köpa så otroligt mycket där men prioriteringen var just att hitta en klänning att ha på min födelsedag och den har jag hittat så mission completed <3

Gick sedan förbi en av Bolognas mest kända barer, Zanarini, där min pappa hängde när han var ung. Hit gick de unga italienska brats på 60 talet.

Självklart gick jag igenom berömda Galleria Cavour där många kända märken har sina butiker: Louis Vuitton, Gucci, Bottega Veneta, Tiffany & co, Armani, Prada med flera.

Det blev lite shopping under en kortare stund innan jag gick till min systers kontor för en gemensam lunch och här jobbar hon.

När jag kom in hade hon en kund som har en butik i Ravenna som la en order på väskor hos henne då hon jobbar på en agentur som just säljer vissa italienska märken till butiker.

Nu ska jag vänta att Melissa kommer hem för en liten aperitif innan middag ikväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *