Benahavis och Boho Club …

Igår var det min sista kväll i Marbella på detta sommarlov och den tillbringades med några timmar i den mysiga bergsbyn Benahavis och då med middag på den restaurang, Los Abanicos, som de flesta rekommenderar.

Att den har vunnit flera Michelin priser är också en indikation på att de “kan sitt kök” men jag blev inte så imponerad av varken servicen (allt gick alldeles för fort) eller maten. Majoriteten är dock väldigt nöjda med sitt besök här så det är nog bara jag som är lite kräsen eller så var kocken utbytt för kvällen :)

Min Cabana (se inlägg från igår) förblir fortfarande favoriten när det gäller mat även om miljön hade kunnat vara mysigare. När man sitter och äter på Benahavis får man live musik på köpet oavsett om man tycker att musiken är bra eller inte :)

Förstår att många gillar charmen av denna by med sina gränder och uteserveringar.

Klänning och Havaianas är en fantastisk kombo om även kanske lite ovanlig här i Marbella när jag försöker mig på någon slags pose här :)

För att avsluta kvällen stannade vi på Boho Club Marbella som ligger i närheten av Carolina Park där hyramarbella har sina två lägenheter.

Kolla de mysiga tälten … Älskar känslan <3

Nu sitter jag på flygplatsen och ska snart lämna Marbella och Marbella sällskap som jag tackar för trevliga dagar här för att landa vid lunch i min älskade hemstad Bologna där min syster och syskonbarn väntar på mig för några gemensamma famiglia dagar. Bara min dotter som saknas på denna resa men det får kompenseras med en ny resa framöver där hon kan vara med <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *