Min favorit i Marbella …

De flesta har någon fancy och känd restaurang som sin favorit här i Marbella men för min del är det den enklaste av de alla som jag har varit på under mina 4 besök här under åren. Enkel, billig och i samma komplex där jag bor genom www.hyramarbella.se. För er som söker boende så finner du nämligen HÄR två lägenheter som hyrs ut av två svenskar. Jag bor i den lilla som heter Carolina Park 406 <3

De som känner mig vet att de där med gourmet restauranger är inget som väcker min nyfikenhet på något sätt. Jag äter men har ingen kulinarisk intresse så att jag verkligen känner och vill gå dit varje gång jag är här visar tydligt hur gott jag tycker att det är på Cabana Nagueles.

Jag äter kött väldigt sällan men här är det ett måste och det röda vinet vi tog in till rätten var riktig god.

Ska du till Marbella tycker jag definitivt att du ska boka bord där men som sagt, förvänta dig inte en cool restaurang.

Efter denna goda middag gick vi ner till Trocadero som har sin uteservering på stranden öppen med lanternor tända som gör att stämningen blir sådär mysig och trevlig.

Amaretto sour fick det bli, helt klart en favorit <3

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_8034-840x1024.jpg

Imorse istället i slutet på promenaden (en varje morgon) blev det Rachels Eco Love igen för deras acai bowl är bara sådär fräsch och god som man önskar att den är efter en promenad på 7-8 km i värmen.

Min sista frukost i Marbella för denna gång då jag imorgon åker till min syster och syskonbarn i Bologna för 6 dagar tillsammans efter att inte ha setts på ett år <3

Sista middagen (ikväll) blir istället på en av de restaurangerna som majoriteten rekommenderar i Benahavis

Dags att tvätta håret för i detta väder så är det verkligen väldigt burrigt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *