Konsten att matcha :)

Igår började dagen med en PW på ca 7 km för att sedan stanna och äta en fräsch frukost på alltid mysiga Rachels Eco Love. Titta in på deras hemsida HÄR för stället är perfekt med sin uteservering vid en pool och inbäddad i turkosa och rosa detaljer och promenaden till den är inte helt fel den heller <3

En grön juice och en magisk god acai bowl fick det bli för min del …

Lite strand så klart men efter ridningen dagen innan kände jag att pannan behövde skugga så det var mest där jag låg på stranden i min solstol. Kolla färgerna på min nya strandklänning från Tarifa. Visst matchar jag parasoll och badhandduken på solstolen framför mig? :)

Matchtänkandet slutade inte där för självklart beställde jag en Aperol för att matcha klänningen jag hade på mig på middagen på Guadalpin :)

Två äldre män i smoking sjöng gamla godingar från The Rat Pack eran som Frank Sinatra, Dean Martin mm. Avslappnat och mysigt …

När vi kom tillbaka till vårt boendet så hade vi fått ihop 21.000 steg vilket är mer än vad jag brukar få ihop på en dag …

Kanske att jag lyckas bränna åtminstone den drinken om dagen jag aldrig/sällan tar hemma i småstaden. Nu ska vi snart ut igen …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *