Att fastna framför en serie …

Sovit dåligt inatt eller rättare sagt, vaknade så tidigt som vid 3 tiden och kunde inte somna om. Propovan hjälper oftast men inte riktigt alltid …

Startade dagen med en skön promenad på 7 km vid 8.30-9 tiden och det var sådär friskt och skönt som de bara är på morgonen dessa varma dagar.

Fixat det där intyget man måste göra online för att få ett QR kod som tillåter dig att komma in till Spanien och sedan har jag nog mest tittat på en film/dokumentär kring ett väldigt känt fall i Colombia där en ung man dog och där man fortfarande idag inte vet om det handlade om ett mord eller om ett fall.

När jag börjar titta på en true crime serie har jag svårt att slita mig ifrån den men har tvättat håret och packat färdigt mellan de olika avsnitten så allt är nu klart inför morgondagens flyg till Marbella <3

2 thoughts on “Att fastna framför en serie …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *