Att packa är en konst …

Något jag är väldigt bra på är att packa mer kläder än vad jag använder när jag ska åka iväg på en semester oavsett längden på den.

Tror inte att detta gör mig unik på något sätt då jag misstänker att vi är många som hellre har med sig för mycket än för lite men i år har jag önskan att packa ner så nära som möjligt det jag kommer att använda för att sedan ha lite plats till sådant jag gärna köper när jag är i mitt älskade hemland Italien <3

Att inte välja den största resväskan jag har är redan ett smart val om valet håller …

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7dd7f867-aa58-4b88-9835-671920059ceb

Får nämligen se först imorgon när jag har packat klart om denna resväska är stor enough eller inte :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *