Svåra men oviktiga beslut …

Ibland kan svåra beslut handla om väldigt oviktiga saker som vilken färg jag skulle ha på naglarna idag :) Jag fullkomligt älskar ombre eller fransk manicure men i solen blir de lite gula vilket är allt annat än snyggt nu när en solsemester väntar och så försöker jag oftast ha färg varannan gång för variationens skull.

När jag dock ska välja bland alla färger som inte alltid riktigt överensstämmer med den riktiga nyansen som blir på nageln, då blir jag riktigt förvirrad.

Det ligger lite i min karaktär att inte vilja vara till besvär så att vela allt för mycket är något jag försöker undvika så till slut fick han själv bestämma en snygg nyans av nude och tycker att han gjorde ett bra val :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *