Söt men returnerad …

Förutom 2-3 klänningar att ha på kvällen så skulle jag behöva ett par luftiga och sköna att ha på dagtid så beställde hem denna gula från Neo Noir.

Gillar modellen men blev lite tveksam gällande färg och print så skickade dessa två bilder till min dotter som svarade med ett enkelt “Nej”. Hennes svar kunde nämligen inte misstolkas alls så har redan returnerat den även om med lite osäkerhet.

Efter att ha returnerat denna klänning åkte jag till Pickesjön för min dagliga promenad och nu blir det film med Molly <3 Hon har förvisso redan somnat, så mycket till sällskap är hon just nu <3

Följer samtidigt gisslandramat där två intagna har tagit två kriminalvårdare i gisslan beväpnade med rakblad och har släppt en av de efter ett väldigt märkligt krav i liknande sammanhang: 20 kebab pizzor till 20 intagna. Hoppas att förhandlaren lyckas få dessa två tidigare dömda för mord att släppa även den andra gisslan samt att överlämna sig själva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *