She & I …

Borta bra men hemma bäst. Älskar att komma hem efter att ha varit iväg ett par dagar så som jag har gjort de senaste veckorna under min semester och de som känner mig vet att jag måste ibland “isolera mig” lite för att ladda mina batterier.

Efter ett par timmar i solen i Kärradal i sällskap med ett podd och en lunch med bland annat några jag aldrig hade träffat tidigare där kvinnan älskar Italien och fick direkt ett pluspoäng för det så åkte jag hem och sitter nu redan med Molly bredvid mig.

Så kommer vår mysiga kväll att se ut men med datorn bredvid så att vi kan titta på en film :)

Hade jag varit ett djur så hade jag helt klart blivit en katt av en mängd olika igenkänningar <3

2 thoughts on “She & I …

  1. Hej
    Detta har inget med ditt inlägg att göra, men jag var nyss ute på en pw och då kom en bil med släpkärra med möbler på, dom hade både nät och rep runt allt. tänkte då på dej visst tappade eller flög de väl av en soffkudde, fick du den åter ?
    Jag har radio stockholm på när jag arbetar och hör då när de ibland säger att både säng mm ligger på vägen eller i diket
    Kram

    1. Det stämmer Nettan … Vi hämtade en soffa till vårt arbetsrum och en av kuddarna saknades när vi kom fram och vi hittade aldrig den. Att en säng åker av känns ännu konstigare dock :) Farligt för de andra bilisterna också men förstår verkligen inte hur den kudden kunde åka av … Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *